2011. november 30., szerda

A feltámadás erejében járva


2011. Június 6.-án azért imádkoztam, hogy találkozhassak a feltámadott Jézussal, az Ő dicsőségével. Igaz, hogy pünkösd közeledik, de én még a feltámadott Jézussal sem találkoztam. Nekem találkoznom kell Vele.

Akkor a Szent Szellem adott egy látást, amelyben először Lázár feltámadásához vitt. Emlékeztetett arra, hogy sok évvel ezelőtt tett egy ígéretet, amikor konkrét megoldásokért imádkoztam.
János 11:40
Az igében itt Mártának mondta ezt Jézus, amikor azon kesergett, hogy meghalt a testvére, és gyászolt. „ Nem megmondtam-e neked, hogyha hiszel, meglátod az Isten dicsőségét?”
Megláttam azt, hogy akkor amikor Jézus ezt mondta nekem is, akkor még Márta szellemi szintjén voltam, aki a feltámadásban hitt, abban, amelyik az utolsó napon lesz, a második feltámadásban.

Most viszont Jézus azt mondta: „hogyha hiszel, meglátod az Isten dicsőségét!”
Ma Jézus újból megerősített ez által az ige által, és most másokat is meg akar erősíteni. Néha én is lemondtam már Isten nekem adott ígéreteiről, ahogy Márta Lázárról. De Jézus ismét szólt ma: „ Nem mondtam-e neked….?”

Lázár segítő, segítséget jelent, illetve azt, hogy az én Istenem megsegített.
Fantasztikus kijelentés volt ez nekem akkor sok évvel ezelőtt, hogy ne mondjak le dolgokról, még akkor sem, hogyha meghaltak az életemben.

Amikor úgy tűnik, hogy mindennek vége, akkor jön el Jézus és beavatkozik. Isten Királyságában a halál árnyékának völgyében járva sem félhetünk.

Hogyha meghaltak dolgok az életünkben, vállalkozás, munkahely, kapcsolatok, anyagi források, lehetőségek, akkor ne sirasd azt, mert hogyha Istentől van a te „segítséged” a te Lázárod fel fog támadni. Hogyha hiszel, meglátod az Isten dicsőségét abban a helyzetben, mert a feltámadás ereje által előjön.

Mégis van, amikor nem négy napja van a sírban a mi Lázárunk, hanem 4 éve. Ilyenkor is Jézus emlékeztetni fog bennünket arra az ígéretére, hogy: ”nem mondtam-e neked… hogyha hiszel…meglátod a feltámadást, meglátod a te Lázárodat!”

Minden esetben Jézustól jövő szó kell hozzá, prófétai szó, mert az a prófétai szó, amelyik beléd hatol, lesz az, amelyik a hiteddel összekapcsolódva elindítja a folyamatokat.

Ne veszítsd el a hitedet, ne kezd el gyászolni még a negyedik éves halottadat sem, mert előbb – utóbb megérkezik hozzád Jézus szava:
„ Vegyétek el a követ! ”

Ebben az esetben Lázár testvéreinek, rokonainak kellett megtenni valamit először, Jézus szavára elmozdítani az akadályt. Abban a te helyzetedben is Jézus meg fogja mutatni neked, hogy mi az a kő, mi az a helyzet, amit neked akkor, abban a pillanatban el kell mozdítanod.
Nem később, nem máskor, akkor amikor Jézus szólt: ”Vegyétek el a követ!”

Lehet, hogy ez egy olyan abszurd cselekedet lesz számodra, és mások számára érthetetlen, de ha neked Jézus szólt, akkor meg kell tenned azt, még akkor is, hogyha szembesülni fogsz a rothadás, az elmúlás borzasztó szagával, amely ott a meleg Izraelben igen erős lehetett.

A prófétai szó és a hit cselekedete az, a kettő együtt, a prófétai szó és a hit cselekedete az, amelyik elmozdítja a követ arról a sírról, arról a lehetetlen meghalt dologról, helyzetről, és előhozza a feltámadás erejét a Jézus Nevében! Halleluja!

Lehet, hogy ez a mi helyzetünkben nem egy pillanat műve lesz, hanem egy napokon át tartó esemény sorozat. De hogyha hiszel Márta, hogyha most hiszel, hogyha most engedelmesen cselekszel, akkor előjön a te Lázárod.

Mária, az imádó asszony, aki megkente az Urat kenettel ( János 11:2 ) most ezelőtt a gyászos, lehetetlen helyzet előtt állva, csak sír. Neki nincsenek hitetlen szavai, ő csak sír lemondóan sír.

Most is Jézust látva leborul a lába elé: „ Uram, ha itt lettél volna, nem halt volna meg a testvérem!” Még nem hittek abban, hogy Jézus a helyreállítás hatalmas kenetét a halál erejével szemben is magában hordozza.

Amikor Jézus szólt, amikor az Ő szava, amely prófétai szó, kiárad, akkor megtörténik a csoda, lehetségessé válik a lehetetlen. Még itt is, ezután is volt egy parancsa Jézusnak, amit a testvéreknek meg kellett tennie: „ Oldjátok fel, és hagyjátok elmenni!”

Az első tett a kőelgördítés, a második az eloldozás. Arról a te meghalt helyzetedről le kell oldani a halotti lepleket, mert azok visszatartják, megbénítják a folyamatot. Oldjátok el, imában parancsoljatok, hogy hulljanak le a halotti leplek Jézus Nevében. Lehet, hogy tenni is kell valamit még, de imádkozni mindenféleképpen kell.

Ez a család Jézus csodájában részesült, meglátták Jézus dicsőségét abban a helyzetben. Ezután Mária már kijött a gyászos állapotból, és tudta imádni az Urat.
Legyen neked is ilyen találkozásod Jézussal, amikor prófétai szóra csodák történnek az életedben, helyzetekben. Jöjjön elő a te Lázárod is Jézus Nevében!

A Szent Szellem szava azonban megmutatta, hogy kétszintű a feltámadás ereje. Ez, ami itt Mártáéknál történt, az első szint, amely még Jézus feltámadása előtt történt. Ez a csoda a körülményekre vonatkozó, helyreállító, fizikai szintű csoda.

A második szint az, amikor Jézus feltámadásának az erejével találkozunk, a megdicsőült Krisztus dicsőségével.

A feltámadás erejének hatása a szellemünkre és a hitünkre
A feltámadás erejével amikor találkozunk, az személyesen bennünk végez el mélyreható változást. Megtérés és újjászületés után találkozhatunk Vele, amikor a szellemünk feltámad és összekapcsolódik a Felkent Krisztus Szellemével, erejével, majd ebben jár.

Kolossé 2:12
„ A keresztségben Vele ( Jézussal ) együtt el is temettek benneteket, és Vele együtt fel is támadtatok Isten erejébe vetett hit által, aki feltámasztotta Őt a halálból.”

Róma 8:11
„ Ha pedig annak Szelleme lakik bennetek, aki feltámasztotta Jézust a halálból, akkor az, aki feltámasztotta Krisztus Jézust a halálból,életre kelti halandó testeteket is, a bennetek lakó Szelleme által. „

Az a hivő, aki már belemerült Jézus halálába teljesen és nemcsak felszínesen, azt a Szent Szellem belemeríti a feltámadás erejébe is. Hogyha vallásos életet éltél eddig, akkor az nem biztos, hogy egy pillanat műve lesz.

Ez a szint a szellemben járás szintje, a mennyei helyeken való kormányzás szintje. Ahogy Jézus egyik pillanatban a tanítványok között evett, teljesen földi módon, a másik pillanatban pedig már nem volt köztük. Aztán átment a bezárt ajtón, és köszöntötte őket. Egyszerre a két dimenzióban, mert a menny és a föld között járt, Jézus a mennyet hozta le a földre.
Ő kapcsolta össze a mennyet a földdel. Isten akarata az, hogy a hivők eljussanak erre a szintre. Ne csak beszéd legyen a feltámadás ereje, hanem tudjanak is benne járni, egyszerre a két dimenzióban.

A Szent Szellemmel, hogyha szorosan együtt járunk, hogyha már valóságosan Ő vezet és uralkodik az életünkben, hogyha minőségi időt töltünk el Vele, akkor eljuttat bennünket a feltámadás erejében való járás szintjére. Először szellemből megnyerni a csatát, hogy aztán a földi síkon sikeres legyen. Először meglátni a menny akaratát, aztán megvalósítani. A sátán birodalmát először szellemben kifosztani, aztán pedig fizikailag. A bezárt ajtókon
(János 20:19 ) akkor megyünk át, hogyha először szellemben vagyunk, látunk, megkötözünk, megharcolunk, kirabolunk, vagyis elvégezzük a menny akaratát, aztán pedig itt a földön kivitelezzük azt.

Így fogunk itt a földön átmenni bezárt ajtókon mi is, és így tudunk a földi törvényszerűségek fölött állni, uralkodni fizikai, földi körülmények fölött.
A Szellemben levés azonban nem valami elvont dolog, nem egy misztikus cselekedet, és legfőképpen nem varázslás! Nem!

Ez Jézus követésének magasabb szintje. Hiszen Isten Szellem, Őt megismerni, Vele beszélgetni csak szellemben lehet. Hogyha a vallásos emberek azt mondják, hogy az agyadra megy a szellemben levés, nos a szent Istennel együtt lenni,
Vele beszélgetni mindig szellemből kell, felemelő, építő. Csak ők nem tudják ezt megtenni, mert vallásos szellem által nem lehet Istennel kommunikálni.
Amikor nálam elkezdett lehullani a vallásos szellem és a homály, akkor egyre jobban és élesebben, tisztábban hallottam hangját a Szent Szellemnek.
Aztán már egy idő után nemcsak a hangját hallottam, mivel éhes voltam, élveztem a Vele való közösséget, így a mindennapi teendőim közepette egyszer – egyszer megtapasztaltam milyen az, amikor pl. főzés közben, egyszerre vagyok két dimenzióban.

Volt olyan, amikor nem emlékeztem arra, hogy is főztem meg, mit is raktam már bele,és ez nem amnézia volt,mert közben bepillantást kaptam a menyből, közben mennyei helyeken jártam, szellemben voltam. Aztán a virágaim gondozása közben volt többször is ilyen, hogy egyszerűen megnyílt a szellemvilág és megértést kaptam helyzetekre, dolgokra.
Szellemben lenni fantasztikus dolog, egyszerre a két dimenzióban. Azonban eddig sohasem akkor tudtam szellemben, 2 dimenzióban lenni, amikor én akartam, és nagyon dicsértem, imádtam az Urat, nagyon – nagyon rajongtam érte. Ez mindig csak úgy jött, amikor éppen szükségem volt rá.

Most azonban, amikor ezeket a sorokat írom, akkor épp arra kapok megértést, hogy tudatosan kezdjek el szellemben lenni egyre többször,és kezdjek el megoldani bizonyos szituációkat először szellemből. Most épp egy megoldandó helyzetre kapok stratégiát, és ez fantasztikus. Egy látszólag áthatolhatatlan fal van előttünk, amelyen át kell(ene) mennünk. Van rá hitünk,mert a Szent Szellem kijelentette, hogy meg lesz ez a dolog, de azt érzékelem, hogy most magasabb szinten kell azt birtokba vennünk, mint ahogy eddig tettük.
Eddig tudtuk azt, hogyha volt kijelentésünk, akkor jöhet a szellemi harc. Amikor először megismered az ellenséget, amelyet le kell győzni ahhoz, hogy birtokba vedd azt a dolgot.
Most hallom, amint a Szent Szellem mondja: „ Jöjj fel ide!”…mint Jánosnak,amikor mondta Jézus, és aztán jöttek a mennyei kinyilatkoztatások.

Tehát szellemi harc után megismerni a titkot, stratégiát és megszerezni azt az Isteni bölcsességet, amellyel át lehet menni ezeken a bezárt ajtókon. Ezt csak úgy lehet, hogyha először szellemben vagyunk, ott mennyei helyeken a Szent Szellemmel és az angyalokkal együtt elvégezzük, megoldjuk a feladatot, majd itt a földön megvalósítjuk.
Ez a feltámadás erejében való járás magasabb szintje.
„ Uram most újból szembesülök a Te véghetetlen Isteni bölcsességeddel, az isteni ismeret gazdagságával, mely eddig el volt rejtve előttem. Eddig azt hittem, mikor egyszer – egyszer látást adtál valamire, hogy hú már mennyi mindent tudok a menyről, rólad és Isten dolgairól. De rá kell jönnöm,hogy minél mélyebbre viszel, minél jobban tágítod a szellemem, minél több Isteni bölcsességet csöpögtetsz belém, hogy mennyi mindent nem tudok még.”
Az Isten az Ő népét bele fogja vinni a feltámadás erejének dicsőséges szellemi valóságába, hogy a földi problémákat ezzel az erővel tudja megoldani, hogy itt a földön levő bezárt ajtókon is át tudjanak menni és lehetetlen helyzetek lehetségessé váljanak. Az, hogyha nem nyílik meg egy ajtó, nem biztos, hogy az a dolog nem Isten akarata. Isten most azt akarja velünk megtanítani, hogyan menjünk át rajta szellemből.

Dávid azt mondja, hogy: „ veled a kőfalon is átugrom.” Mert Dávid tudta, hogyha nem omlik le a kőfal, attól még Istennel lehetséges átugrani azt. Halleluja!
Ez nem a Lázár feltámadásának a kenete, annál sokkal mélyebb. Ott külső szemlélő vagy, itt részese vagy a dolognak, mert rajtad keresztül történik. Az is csodálatos, amikor Jézus csodát tesz egy család életében, és aztán az a család követi Őt.

De amikor te magad jársz mindennap a feltámadás erejében, és te magad mész át azokon a helyzeteken ezzel az erővel. Amikor nem a pásztorod imájának a segítségével történt meg a csodád.
Vagy ami még nagyon elterjedt az országunkban az, hogyha jött egy külföldi szolgáló, akkor özönlöttek a Márták a gyülekezetekben, hogy a meghalt Lázárukat valaki támassza már fel.
Isten ma a magyar egyházat meg fogja tanítani arra, hogy ne az import kenetbe bízzanak, ne a külföldről jött szolgálatokba, mert országunk ébredésének a kulcsa nem náluk van! Az ott van Jézusnál és Szelleme által neked is ki fogja jelenteni, hogyha kéred, hogyan tudsz átmenni a bezárt ajtókon és hogyan tudsz szellemből nagy halfogást végrehajtani. ( János 21 ) kijelentés alapján.

Jézus azt mondta tanítványainak, miután feltámadt: „ Ahogyan engem elküldött az Atya, én is elküldelek titeket. Ezt mondván rájuk lehelt, és így folytatta: Vegyetek Szent Szellemet!”
Ahogyan Ő elküldött, úgy menjünk mi is. Feltámadása után Jézus egyszer csak megjelent a tanítványoknak. Hogyha hordozzuk és képviseljük a feltámadás erejét, akkor a mai tanítványoknak is meg fog jelenni, ebben biztosak lehetünk.

Menjünk vissza még egy pillanatra Lázár sírjához. Ott Jézus szavára a családnak kellett elgördítenie a követ a sírról. A hit cselekedetét kellett a prófétai beszéddel párosítani és megtörtént a csoda. Jézus sírjánál egy hatalmas földrengés volt az, amelyik aztán egy angyal által elgördítette a követ a sírról. Máté 28:2
A feltámadás erejében járva már az angyalok szolgálatára is számíthatunk. A feltámadás ereje hatalmas erő, amely legyőzi a halált, legyőzi a lehetetlen, sötét helyzeteket.
A feltámadás ereje, amely hogyha benned működik, mert eljutottál Jézussal erre a szintre, akkor már nem neked kell elgördítened azt a követ a sírról, nem kell neked tenni semmit, mert ez az erő kiárad belőled, és angyalok szolgálnak körülötted. Angyalok, akik a te szavadra elveszik a követ a sírodról, a meghalt lehetetlen helyzetedről Jézus Nevében! Halleluja!
A feltámadt Jézus benned van, rajtad keresztül cselekszik a saját életedben először, majd a másokéban is általad Jézus nevében.
Feltámadás héberül újra talpráállást jelent, erkölcsi, szellemi, egzisztenciális helyreállást jelent. Amíg Lázár és családja kívülről részesült ebben a csodában, addig te, hogyha eljutsz Jézussal a keresztig, azon átmenve a feltámadás erejéig, akkor benned, általad kezdenek megtörténni ezek a csodák a Jézus neve által, Jézus neve miatt.
Ezért merjünk elmerülni ezekben a napokban Jézussal a kereszt erejébe. Ne higgyük azt, hogy 20-30 éves keresztény múlttal a hátunk mögött nincs már rá szükségünk. Sőt sokkal inkább szükségünk van Jézus keresztjére, hogy az eddig ránk rakódott sok vallásos hamisítvány lehulljon ott a keresztnél. És amikor Jézus teljesen beoltott bennünket, teljesen egyesültünk a halálával, lehet, hogy ez több hónapot is igénybe vesz, rajtad is múlik.

Nos akkor elő fogsz jönni a feltámadás dicsőséges erejével, akkor fogsz tudni egyszerre 2 dimenzió között biztonságosan mozogni: szellemi és fizikai síkon is. Akkor már képes leszel a menny akaratát tükrözni itt a földön, képes leszel arra, hogy az Atya akaratát meglásd, megvalósítsd itt a földön a magánéletedben, a szolgálatodban egyaránt.

Az egyház sokat beszélt már Jézus feltámadásának erejéről, most eljön az idő, amikor be is fogja tudni mutatni azt.
A feltámadás erejében járva egy új mennyei dimenzió nyílik meg előttünk. János 20:8
„ Akkor bement a másik tanítvány is, aki elsőnek ért a sírhoz, és látott és hitt.”
A feltámadás erejében járva láthatod szellemi szemeiddel a láthatatlant, nem érted az értelmeddel, de elhiszed, mert szellemben látod és tudod, hogy a fizikai szemeiddel is meg fogod azt látni.
Az a János, aki elsőként lépett az üres sírba, és első volt az apostolok közül, aki szembesült a feltámadás erejével, és azonnal hitt. Az a János, akit itt megérintett a feltámadás ereje, ő volt az egyedül, aki aztán szellemben eljutott sokkal magasabb szintekre is később, mennyei helyeken járt, és látásokat kapott, menyben járt.

De minden itt kezdődik, találkoznia kell a szenteknek valóságosan a feltámadás erejével. Ez a szint a szellemi látás szintje, amely olyan hitre épül, ami nem a látható dolgokban hisz, hanem a láthatatlant látja, amint Jézus Tamásnak mondja.
János 20:29 „ Mivel látsz engem, hiszel, boldogok,akik nem látnak és hisznek. „
Ez a hit nem arra épít, hogy mit mutatnak a körülmények, ez a hit nem befolyásolható a látható világ által. Ez a hit megragadja a láthatatlan szellemi valóságot, mert tudja, hogy abból áll elő a látható fizikai valóság is Halleluja!

Zsidók 11.1
„ A hit pedig a nem látható dolgok létéről való meggyőződés. „
Zsidók 11.3 „ Hit által értjük meg, hogy a világokat Isten szava alkotta, úgyhogy a nem láthatókból állt elő a látható. „
Vagyis: A hit az a bizakodó meggyőződés, hogy amit szeretnénk, az be fog következni. Az a bizonyosság, hogy amit remélünk, az már várakozik ránk, noha még nem látjuk azt a szemeink előtt kibontakozni.
János ezt a hitet az üres sírnál kapta meg,még nem értette az Írást,nem látta Jézust a fizikai szemeivel, de itt kapott egy szellemi szemüveget. Innentől kezdve Jézust a szellemi szemeivel kellett látnia, mert bár még párszor látta Őt fizikai testben is, mostmár szellemben kellett Vele találkoznia. Amíg földi módon gondolkodunk, addig sokszor a földi dolgok határozzák meg a hitünket. Amikor csak akkor hiszünk, hogyha jól mennek a dolgok, amikor sikeres a szolgálatunk, előléptetést kapunk, csak akkor hiszünk, hogyha bizonyítható és látható, hogy nálad minden simán megy. Ez a testi kereszténység, amely a hitét az anyagi világhoz méri. De ma Jézus egy új szemüveget akar a hivők szemére helyezni, a feltámadás erejében való járást, a Szellemnek a szemüvegét. Így egy teljesen új dimenzióban fogod élni a hivő életed. El fog vinni olyan helyre, a sírhoz, ahol semmit nem látsz a földi szemeiddel, nem látod a körülményeidben Jézust, nem látod a szolgálatodban sem, mégis hinni fogsz, mert szellemben látod Őt.
Ez a hit lesz képes változtatni a körülményeiden, ez a hit a megragadó hit, sokkal erősebb, ez a hit a feltámadás erejében jár és látja a láthatatlant, hallja a mennyei hangokat, ezért meg tudja szülni itt a földön a természetfeletti dolgokat.

Zsidók 11.27 „ Hit által hagyta el Egyiptomot ( Mózes ) nem félt a király haragjától, hanem kitartott, mint aki látja a láthatatlant.”
Zsidók 11.3 „ Ezek hit által országokat győztek le, igazságot szolgáltattak, ígéreteket nyertek el, oroszlánok száját tömték be, tűz erejét oltották ki, kard élétől menekültek meg, betegségből épültek fel.”

A testi keresztény nem fog hit által betegségből felépülni, mert ő csak a tüneteket látja, és a látható dolgokat látja. A testi keresztény nem fog ígéreteket elnyerni Istentől, mert az eszére hallgat, mert az érzései vezetik, és nem lát szellemben. El kell mennünk Jézussal az üres sírhoz, hogy vegyük a feltámadás erejét és elkezdjünk szellemben látni azért, hogy az ígéreteinket elnyerhessük itt a földön.
A testi keresztények ma is azt mondják, mint Tamás: mutass fel valamit, majd akkor hiszünk neked. Ők még nem jártak az üres sírnál, még nem találkoztak a feltámadás erejével. De Tamás nem is kapott olyan horderejű kijelentést, mint János Pátmosz szigetén.

Mutasd a kezeidet Jézus! Hány ilyen szolgálattevővel találkoztam már, akik azt a hitet képviselik, hogy mutass fel valamit, ami bizonyíték, majd akkor hiszünk abban, amit mondasz. De Jézus nem nekik fogja bemutatni a menny dicsőségét. Ők jelet kérnek, jelet fognak kapni, de János nem jelet kért, hanem elsőként futott az üres sírhoz. De Tamás a jellel miután megkapta nem tudott nagy ígéreteket birtokba venni.
De János megkapta a látását, már akkor hitt, amikor még nem látta Jézus kezén a jeleket.
Az ilyen hivőket fogja tudni Isten használni arra, hogy szellemben sokkal magasabb szintre vigye őket, és a menyben járva Isten szavát lehozzák a földre.
Tamás: „ Boldogok, akik akkor is hisznek, amikor nem látnak a földi szemeikkel semmit ! „
Tamás nemcsak hitetlen volt, hanem testi keresztény is.

De Jézus ma őket is el akarja vinni az üres sírhoz, hogy szellemi keresztényekké váljanak, hogy a hitükkel Isten ígéreteit elnyerhessék. De Tamásról később nem olvasunk a Bibliában, hogy bármilyen ígéretet elnyert volna, Jánosról azonban igen.
A feltámadás erejében járva alkothatunk csak maradandó dolgokat itt a földön is és az örök életben is. Boldogok azok, akik szellemben látnak és hisznek. De a Tamások folyton azt mondják, ha nem látom a jeleket, nem hiszek.

Ezek a hitetlen Tamások nem a világban vannak, hanem a gyülekezetben, Jézushoz legközelebb tartoznak, ők vezetők, szolgálattevők, de ez a gondolkodás elzárja őket attól, hogy ígéreteket nyerjenek el hit által.
Ők azok, akik nem hisznek a prófétai szónak, mert nem látják földi szemeikkel a jeleket, és szellemben még vakok. Tamás szellemi szeme is vak volt még, a bizonyítékokat kereste. De Jézus ma keresi a Jánosokat és a Pétereket is, akik futnak Jézus üres sírjához, hogy találkozzanak a feltámadottal. Isten Királyságában a legmaradandóbb dolgokat a tanítványok közül ők hozták létre.

Asszonyok által hirdettetik
A feltámadás erejét legelőször azonban azok az asszonyok látták meg, akik Jézus körül voltak még itt volt testben a földön. Ma is a női szolgálat lesz az, amelyik legelőször a feltámadás erejében fog járni, és az apostolok hitetlenkedése ellenére ők kezdik hirdetni legelőször az Isten Királyságának titkait. Éppen azok a nők, mint magdalai Mária, akiből 7 ördögöt űzött ki Jézus, ők lesznek az első hírvivői a feltámadásnak, akiknek az apostolok sem fognak hinni.
Az a hit amit Mária kapott, amikor Jézus megjelent neki először, az látta a láthatatlant szellemből, és ezért egy radikális megragadó hitté vált. Már nem a földi Jézust látták, nem a testi Jézust, Mária is és János is itt lettek szellemben járó keresztények, itt jöttek ki a testi kereszténységből, amikor találkoztak a feltámadottal.
Ma arra tanít bennünket a Szent Szellem, hogy ne legyen befolyásolható ez a hit a körülmények által. Ne legyen ingatag, ne legyen hajlítható az Isten ígéreteivel szemben. Mert hogyha kaptál Tőle szellemi látást, kijelentést valamire, akkor azt ragadd meg, és ne engedd, hogy egy idő után, amikor még mindig nem változott semmi, akkor se vesszen el a hited.
Lásd a láthatatlant szellemből, és meg fogod látni egy idő után a fizikai szemeddel is.
Mária is és János is először a hit szemeivel látott, aztán látták később Jézust testben is megjelenni a fizikai szemükkel is.
Amikor megkapod a Szent Szellemtől a mennyei látást, ne engedd, hogy bármi is befolyásolja az abban való hitedet. Legyen feltétel nélküli az a hit az Isten megígért szavában, mert akkor a láthatatlanból látható valóság lesz a Jézus nevében!

Ne engedd, hogy a hitetlen beszédek meghiusítsák, és elvegyék az ígéretedet és a látásodat. Ne engedj az emberek véleményének sem, még akkor is, hogyha minden az ellenkezőjét mutatja, te megragadó, szilárd hittel hiszel abban a láthatatlan világba, abba a kijelentésbe, amit az Úrtól kaptál. Hiszel az Isten beszédébe minden körülmények között, és meg lesz neked.
Ahhoz, hogy a feltámadás erejében járhassunk, és szellemben lássunk, ahhoz naponta kell oda mennünk az üres sírhoz, hogy a látásunkat ne veszítsük el, hogy ne földi módon gondolkodjunk. Mert Isten Királyságát szellemben kell mostmár látnunk. János is és Mária is, amint behajoltak az üres sírba, azonnal láttak szellemben és hittek.
Nekik már többé nem kellett Jézust testben látniuk ahhoz, hogy higgyenek.
János itt vált az üres sírnál testi keresztényből szellemivé, és ez mérföldkő volt az életében.
Vedd el ezt a kijelentést most, és legyen a tiéd, hogy megnyíljon a szellemi szemed ma olyan dolgokra, amelyeket a Szent Szellem meg akar mutatni neked. Vedd el hitben a feltámadás erejét, és láss szellemben! Mert az Isten Szellem, Őt Szellem által kell látnod.
A feltámadás ereje mindenre kihat
De a feltámadás ereje nemcsak a szellemünkre van hatással, minden esetben itt kezdődik, de ezután kihat a lélekre és a testre is.
Efézus 2:5
„ Minket is, akik halottak voltunk a vétkek miatt életre keltett Krisztussal,és Vele együtt feltámasztott, és a mennyeiek világába ültetett Krisztus Jézusért. „
Kol. 3.1
„ Ha tehát feltámadtatok Krisztussal, azokat keressétek,amik odafent vannak, ahol a Krisztus van, aki az Isten jobbján ül.”
A feltámadás erejében járva már sokkal inkább az odafelvalók lesznek a fontosak számunkra, mint a földiek. A feltámadás ereje által Jézus megtörte a halál erejét. A feltámadás ereje által lefegyverezte a fejedelemségeket, hatalmasságokat és nyilvánosan megszégyenítette őket, diadalmaskodott rajtuk. Kolossé 2:15
Ezért nekünk csak a feltámadás erejében kell járnunk, és érvényesíteni kell Jézus már megszerzett győzelmét a testünkben is.
Ezért a betegség egy hazugság, a sátántól való törvénytelenség, az Ég Királynőjének fegyvere, amellyel a hivőket meg akarja gyengíteni. ( Jeremiás 44.18-23 ) / Ez azonban már egy másik téma /
Meg kell tagadnunk az Ég Királynőjével való minden azonosulást, felbontani a vele való szövetséget, meg kell törni a halállal való szövetséget, és ezután lehet érvényesíteni Jézus Krisztus győzelmét. Jézus ezt a győzelmet a fejedelemségek, betegségek, és a halál felett is megszerezte a számunkra.
A feltámadás ereje bennünk van, hogyha persze jártunk az üres sírnál, és él a szellemünk, ezért hogyha a szellemünk már feltámadt, ez átjárja és meggyógyítja a lelkünket is, de a testünket is.
Töltse be most egész lényünket Jézus feltámadásának az ereje, járja át a testünket, a csontjainkat, izületeinket, sejtjeinket, szöveteinket a Jézus nevében! Ez az erő kilakoltatja a bűnnek és a halálnak a csíráját is belőlünk, kilakoltatja a fájdalmat a testünkből.
Mert Isten mindent Jézu8s lába alá vetett, a betegséget, fájdalmat és a halált is.
( I. Kor. 15:27 )
A halál fullánkja a bűn ( I. Kor. 15:55 ) ha tehát a bűnt kiiktatjuk az életünkből, akkor isteni egészségben járhatunk. Ezért vegyél most úrvacsorát és köss szövetséget Jézussal az egészségre, isteni egészségre, hogyha a bűnt kiktattad az életedből.
A feltámadás erejét érvényesítjük így a testünkben is a Jézus Nevében.
De a feltámadás erejében való járás már isteni győzelmet is eredményez. Ezen a szinten az ellenséget már a lábunk alatt tudjuk tartani,és érvényesíteni tudjuk Jézus győzelmét az életünk minden területén is. Ezen a szinten már hatalmat tudunk gyakorolni.
A feltámadás erejében járva erőről - erőre jutunk. Ez a természetfölötti erőnek a helye, amely már belőlünk árad, itt vehetjük az oroszlán kenetet. Ez a győzelemben járás helye, a természetfölötti élet helye. Amilyen szintű volt a meghalásunk, olyan szintű lesz a feltámadás ereje bennünk. Az áldozat erőt szabadít fel, Isten erejét bennünk.
Amilyen odaszánt, amilyen átadó, önfeláldozó volt az életünk az Úr oltárán, olyan erő fog felszabadulni bennünk, amikor belépünk a feltámadás erejének a szintjére.
A meghalás mértékétől függ a feltámadás ereje az életünkben.
Ez az erő bilincseket old le, vaszárakat ver le, ez az erő átmegy lehetetlen helyzeteken, börtönajtókat nyit meg, betegségeket gyógyít meg.
A feltámadás erejében járva már eljutunk arra a szintre, amikor nem egy adott területen szolgálunk. Ezzel az erővel felruházottan el vagyunk küldve szerte a világra hirdetni az evangéliumot. De csak ezzel az erővel és nem a saját erőnkkel. Ez az erő,amikor berobban az életünkben, az szellemi földrengést eredményez, és minden megváltozik.
Szellemi földrengés, szellemi földrengés legyen ma mindazok életében, akik átmentek a halálon, akik hagyták, hogy Jézussal együtt meg legyenek feszítve teljesen.

Ez a szellemi földrengés dünamiszt hoz, erőt és hatalmat hoz, kiküldést hoz, kormányzást eredményez a Jézus Nevében. Legyen hát részed benne Isten népe! Jöjjön ez a szellemi földrengés most, és tüntesse el az egyház életében, és mindnyájunk életében a halál nyomait, a halál szellemét, a tehetetlenséget, a szellemi vakságot, és a fagyos, élettelen kereszténységet Jézus Nevében.
Jön, jön a Királyok Királya és lerombolja most az Ég Királynőjének a trónját Jézus Nevében, megítéli a hatalmát, cselekedeteit, ledönti bálványait, oltárait és megítéli a hamis isteneit országunkban is.
Jön Jesua a Királyok Királya a feltámadás erejével, Júda Oroszlánjának a kenetével és érvényt szerez a hatalmának, bemutatkozik a magyar egyházban is.
Halleluja!

Győr. 2011. Június 9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése