2011. szeptember 27., kedd

Júda oroszlánja: Az Igazság Szelleme


János 15:26
„ Ha eljön a Bátorító, akit Atyám mellől én fogok küldeni, az igazság Szelleme, aki Atyám mellől jő elő, Ő fog tanúskodni mellettem.
János 16:13
Ha azonban eljön Ő, az Igazság Szelleme, útmutatótok lesz a teljes igazságban. Mert nem magától fog beszélni, csak amit hall, azt mondja el, s a jövendőt tudatja veletek.
Jöjj elő Igazság Szelleme, és űzd el a gondolatainkból a fals dolgokat, űzd el a képzeletünkből a hamisságokat, űzd el az értelmünkből a saját gondolatokat, és a sátán gondolatait.

Jöjj elő Igazság Szelleme, űzz el minden illúziót, ami akadálya Isten tervének itt a földön.
Megtisztítjuk a képzeletünket, a fantáziánkat Jézus vérével, átadjuk Neked Szent Szellem, Te használd azt, és tudasd velünk Isten akaratát, Isten gondolatait.
Tudasd velünk azt, ami a menyben már megvan, ami már elvégeztetett.

Jöjj elő Igazság Szelleme, rombold le a hamisság falait, a féligazságokat, a dualista gondolkodásainkat, amikor összekeverjük a lelkit a szellemivel.

Bocsáss meg nekünk Atyám, hogy a szánkat sokszor arra használtuk, hogy a magunk próféciáját mondtuk ki, az értelmünkből és az érzelmeinkből prófétáltunk. Bocsáss meg, hogy ezzel ártottunk magunknak is és másoknak is.

Bocsáss meg, hogy a szánkat nem adtuk át neked, sokszor a saját kárunkra prófétáltunk, amikor megvallottuk a negatív dolgokat, amelyeket látunk, amikor a körülményekre néztünk, amikor a negatív hírekre hallgattunk, és ezek alapján beszéltünk. Ez nem az Atyától küldött Igazság Szelleme volt, és nem a hit beszéde volt.

Bocsáss meg, hogyha a sátán meg tudott téveszteni bennünket olykor, amikor emberek véleményére hallgattunk, amikor befolyásoltak a körülmények, befolyásolt a pénz bennünket, vagy az információk, vagy bármi más, de nem az Igazság Szelleme vezetett minket.

Jézus Nevében megkenjük a szellemi szemeinket most gyógyító írral, hogy lásson, hogy az igazságot lássa, és a szánkon keresztül is az Igazság Szelleme tudjon megszólalni.

Rombolódjon le most minden hamis illúzió, minden megtévesztés, minden magaslat az értelmünkben, minden hamis filozófia, téveszmék, hamis tanítások, hamis világnézet, ami akadálya volt az Igazság Szellemének, hogy rajtunk keresztül szólhasson a Jézus Nevében.

Visszavonunk és érvénytelenítünk most minden olyan szót, és beszédet, próféciát, ami a saját lelkünktől eredt, és nem az Isten Szellemétől, és ami kárt okozott magunknak vagy másoknak.
Visszavonunk minden olyan beszédet, ami a tényeket vallotta meg, a körülményeket hirdette ki és nem a Szent Szellem és a menny akaratát.

Elismerjük, és megbánjuk azt, hogy szavainkkal sokszor negatív dolgokat teremtettünk.
Tudjuk, hogy a szavainknak súlya van, és teremtő erővel rendelkezünk, de sokszor rosszul használtuk az erőt.

Elhatározzuk azt, hogy mostantól kezdve az lesz a célunk, hogy az Éden kertjét teremtsük meg szavaink által itt a földön a saját életünkben, és mások életében is, hogy az Isten Királysága megvalósuljon bennünk, rajtunk keresztül, és általunk egyaránt.

Jelenések 3:20
„ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem.”
Atyánk a Jézus Nevében megtisztítjuk most szellemi füleinket is Jézus vérével, hogy legyen hallásunk az Igazság szellemére, hogy meghalljuk, mindig mit mond a Szent Szellem nekünk. Mert aki meghallja a hangomat, én bemegyek ahhoz és vele vacsorálok.

Jöjj elő Igazság Szelleme, jöjj elő, mert akarjuk meghallani a Te hangodat,, hogy Jézussal tudjunk vacsorázni,mert vele akarunk lakomázni, csak Vele.

Igazság Szelleme fakadj fel bennünk. Isten szavára állt elő az ég és a föld. Ezért mi is ha az Isten szavát szóljuk, akkor a teremtés kenete fog felfakadni erővel és itt a földön létre fogunk hívni nem létező dolgokat, amelyek a menyben már megvannak.

De ha az Igazság Szelleme helyett más szellemből szólunk, vagy a saját lelkünkből szóljuk, Isten legyen szavát, akkor nem teremtés lesz a végeredmény, hanem rombolás, és nem az Éden kertjét fogjuk létre hozni itt a földön.

Ádám úgy uralkodott az Éden kertjében, hogy szavai életet és az Igazság szellemét közvetítették. Ő Szellem által uralkodott, de számunkra is van lehetőség az uralkodásra, kormányzásra, van lehetőség arra, hogy az Éden kertjébe visszajussunk.

Jézus által, a kereszt által, nem kiűzetve kell lennünk a Paradicsomból, hanem újból vissza állhat az Éden kertjének áldása számunkra, hogyha Jézusban maradunk, az Ő hangját hallva, az Igazság szelleme által a menny akaratát prófétáljuk, hirdetjük ki a körülményeinkre, és minden dologra, az országunkra, városainkra egyaránt.

Legyen Éden kertje a számunkra Jézus által.
Találjuk meg a visszautat az Édenbe, a szellemi Paradicsomba Jézus Nevében.
Győr. 2010-06-05

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése