2011. szeptember 27., kedd

Kenneth Copeland : Gyakorold a jogaidat


http://www.facebook.com/notes/krisztus-szeretete-egyh%C3%A1z/gyakorold-a-jogaidat/259350697420379

És Ő megsebesíttetett bűneinkért, megrontatott a mi vétkeinkért, békességünknek büntetése rajta van, és az Ő sebeivel gyógyulánk meg. (Ésaiás 53,5)

Jézus azért jött a földre, és azért adta magát áldozatul a bűnért, hogy visszavásároljon neked mindent, amit Ádám elveszített. Azért jött, hogy az ördög minden munkáját lerontsa. Többek között a betegséget is. Ha egyszer elfogadtad Jézust életed Urának, akkor minden jogot és kiváltságot, amit Isten eredetileg neked akart adni, helyreállított (például a jogot a Vele való közösségre, az egészségre és a bővölködésre).

Ezeket a jogokat azonban neked kell gyakorolnod!

Tudod, az ördög törvényszegő, és bár Jézus elvette a hatalmát itt a földön, tehát nincsen joga ölni és lopni Isten gyermekeitől, mégis megteszi. Amíg hagyod, hogy megússza a dolgot.

Ki kell kényszerítened a vereségét azáltal, hogy hittel szólod Isten Igéjét. Cselekedj most az Igén. Követeld, hogy a betegség elhagyjon téged Jézus nevében. És ne vond vissza a követelésedet. Teljességgel állj ellen az ördögnek. Talán harcol majd veled egy darabig, de előbb vagy utóbb el kell futnia tőled!

Igei olvasmány: Máté 8,1-17

Krisztus Szeretete Egyház, 2011. szeptember 9., 8:23

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése