2011. augusztus 30., kedd

Joel Osteen: A mustármagnyi hit,

http://mindenlehetseges.shp.hu/hpc/web.php?a=mindenlehetseges&o=hirlevjoeloesteenmustarmagnyi_hit

Luk 17:6 Monda pedig az Úr: Ha annyi hitetek volna, mint a mustármag, ezt mondanátok ím ez eperfának: Szakadj ki gyökerestől, és plántáltassál a tengerbe; és engedne néktek.



Egy mustármag nagyon pici mag. Elültetése után viszont nagy fává nő. Ehhez a fához hasonlítja Jézus a kicsinyke hitet, amely hatalmas eredményeket képes hozni! Ha már hiszel Őbenne, akkor a bensődben már elég hited van ahhoz, hogy bármilyen akadályt legyőzz.



Ugyanaz a Szellem, amely feltámasztotta Krisztust a halálból, ténylegesen benned lakik! Nem számít hogy vallásos családban nőttél-e föl, vagy milyen tudással rendelkezel éppen, Isten az életedben cselekedni és munkálkodni akar, már ma is. Lehet, hogy nem érted hogyan, azonban neked csak annyi dolgod van, hogy higgy Istennek. Istennel minden lehetséges!



Vajon van mustármagnyi hited ma? A Biblia azt mondja, a hit cselekedetek nélkül halott. Ha hited van, a szavaid és cselekedeteid megmutatják ezt. Tégy egy hit-lépést ma, és jelentsd ki, hogy bízol Benne. És ha nem is látod még, higgy benne, és jelentsd ki, hogy Isten már cselekszik az életedben, a színfalak mögött. És ahogy a mustármagnyi hited alapján cselekszel, meg fogod látni, ahogy egyre erősebbé válik a hited, és életed minden napján győzelemben fogsz élni!



Ima:

Atyám, megvallom a bizalmamat és reménységemet Benned, köszönöm Neked azt a hit-magot, amelyet a szívembe helyeztél, azért, hogy teljes győzelemben élhessek. Hiszem hogy veled minden lehetséges!

Jézus nevében, Ámen.



Fordította: Orbán Tibor







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése